
ARRAIN AZOKA
Ondarea, artisautza eta artea dira bertako gastronomiaren ezaugarri nagusiak. Elikagaiek gure historiako garai desberdinak islatzen dituzte, izan ginena eta garena erakusten dute, eta horren adibide dira gure industria eta bizimodua. Arrantzaleak, saregileak, kontserbak eta elkarte gastronomikoak.
Frogatzen duguna baino gehiago delako,
XXIX. Arrain Azoka maiatzak 19, 20 eta 21
OSPATU DEZAGUN GASTRONOMIA

HEGALUZE SARIA

Saria Bermeo izena ezagutarazi duten pertsona eta erakundeak nabarmentzeko sortu zen. Sorreratik, ekimenaren helburua ekintza puntual bat edo ibilbide profesional bat saritzea izan da (kirola, enpresa, kultura, gizartea, ekonomia...).
Irabazlea epaimahai batek aukeratuko du, eta hautagai bakarrerako proposamen asko badaude, proposamen bakartzat hartuko da.
AURREKO EDIZIOAK
BERMEO TUNA WORLD CAPITAL
Mundu-mailako etorkizuneko erronka baten aurrean gaude, gure gizartearentzat giltzarria den sektorearen inguruan jardunbide egokiak eta iraunkorrak sustatzen dituena.
Egin dezagun iraunkor Bermeoko erara
Let´s make it sustainable
Bermeo Tuna World Capitalek hegalaburraren kudeaketa iraunkorra sustatzen du maila globalean, ezagutza zientifikotik eta jardunbide egokien lidergotik abiatuta baliabide natural gisa.