XXIX. ARRAIN AZOKA maiatzak 19, 20 eta 21
Ondarea, artisautza eta artea dira bertako gastronomiaren ezaugarri nagusiak. Elikagaiek gure historiako garai desberdinak islatzen dituzte, izan ginena eta garena erakusten dute, eta horren adibide dira gure industria eta bizimodua. Arrantzaleak, saregileak, kontserbak eta elkarte gastronomikoak.
Frogatzen duguna baino gehiago delako,
EGITARAUA
OSPATU DEZAGUN GASTRONOMIA
XXVI. HEGALUZE SARIA
BERMEOKO SAN FRANTZISKO HERRI IKASTETXEA DA AURTENGO AZOKAKO HEGALUZE SARIA
XXIX. Arrain Azokako "Hegaluze Saria-ren" aurtengo irabazlea:
Bermeoko San Frantzisko Herri Ikastetxea. ZORIONAK!
Honakoak izan dira saritua erabakitzeko kontuan hartutako ezaugarriak:
- 50 urte betetzen ditu aurten.
- Eskola publiko bat izatea, guztientzat modu berdinean irekita dagoena.
- Hizkuntzarekiko ardura, inklusioa, errespetua... eta beste hainbat balore goraipatu eta trasmititzen dituelako.
Eskerrik asko!
AURREKO EDIZIOAK
BERMEO TUNA WORLD CAPITAL
Mundu-mailako etorkizuneko erronka baten aurrean gaude, gure gizartearentzat giltzarria den sektorearen inguruan jardunbide egokiak eta iraunkorrak sustatzen dituena.
Egin dezagun iraunkor Bermeoko erara
Let´s make it sustainable
Bermeo Tuna World Capitalek hegalaburraren kudeaketa iraunkorra sustatzen du maila globalean, ezagutza zientifikotik eta jardunbide egokien lidergotik abiatuta baliabide natural gisa.