ONLINE DENDAK - TIENDAS ONLINE
ERAKUSLEAK · PARTICIPANTES
BETIKO KONTSERBAK
Arrain kontserbak eta gazituak: kantauriko bokarta, hegaluzea, hegalaburra, botakarra, bokeroiak, sardinatxoak, muxilak, berberetxoak eta Arroyabitoak (gulak).
​
CONSERVAMOS LO NATURAL
Conservas y salazones de pescado: anchoa del Cantábrico, bonito del norte, atún claro, agujas, boquerón, sardinillas, mejillones, berberechos y Arroyabitos (gulas).
TUNALOVERRAK GARA
-60°C gradutan ultraizozteko dugun sistemari eta, era berean, ekoizpen- eta horniketa-kate osoa kontrolpean izateari esker, hegalabur garbia eskaintzen dugu, bere gorengo freskurarekin, zaporearekin, testurarekin eta propietate osasungarriekin.
SOMOS TUNALOVERS
Gracias a nuestro sistema de ultracongelación -60°C, y el control de toda la cadena de producción y suministro, ofrecemos puro atún, con su máxima frescura, sabor, textura y propiedades saludables.
100 URTE ITSASOA ZAINTZEN,
100 URTE ZU ZAINTZEN
Camposen gure mendeurrena ospatzen dugu.
100 urteko esperientzia kontserba-industrian, bertako produktuarekiko dugun pasioa ardatz hartuta.
100 urte itsasoa zaintzen, 100 urte zu zaintzen.
100 AÑOS CUIDANDO DEL MAR,
100 AÑOS CUIDANDO DE TI
En Campos soplamos las velas de nuestro centenario.
100 años de experiencia en la industria conservera centrados en nuestra pasión por el producto local.
100 años cuidando del mar, 100 años cuidando de ti.
TRADIZIOAK MANTENTZEN
1963tik Kantauriko hegaluze fresko eta hoberenarekin lanean.​
​
CONSERVAMOS LAS TRADICIONES
Desde 1963 seleccionando el mejor Bonito del Cantábrico y elaborado en FRESCO DE COSTERA.
1890az GEROZTIK KONTSERBATUTAKO ARTEA
Kontserba gozoak eta artisauak. Hegaluze, Kantauriko antxoak, Atune, Sardinillak, muskuiluak, eta abar.
​
ARTE EN CONSERVA DESDE 1890
Deliciosas y artesanales conservas de Bonito del Norte, Anchoas del Cantábrico, Atún Claro, Sardinillas, Mejillones, etc
ITSASOKO SOINUAK
1926tik gourmet arrain-kontserbak egiten: hegaluzea, Kantauri itsasoko antxoak, sardinillak etab.
​
SONIDOS DEL MAR
Conservas Zallo elabora desde 1926 conservas y
semi conservas de pescado gourmet: Bonito del norte, anchoas del Cantábrico, sardinillas etc.
​
KANTAURIKO XERRA GATZITUAK
Kantauriko bokarta xerra gazituak, eskuz egindakoak
(Km 0)
​
FILETES DE ANCHOA DEL CANTÁBRICO
Filetes de anchoa en salazón del cantábrico,
elaboración artesanal
(km 0)
ANTXOA XERRAK
Kontserbak artisauki egiten ditugun enpresa txiki eta familiarra gara, mimo handiz eta eskuz egindako kontserbak. Gatz gutxiko antxoak eta gilda ikusgarriak!
​
​
FILETES DE ANCHOA
Somos una pequeña y familiar empresa que elabora conservas artesanalmente, conservas hechas a mano
y con mucho mimo.
¡Anchoas bajas en sal y gildas espectaculares!
Tarratadie da beti bordaten hobiena.
Tarratadie bordando siempre es el mejor.
​
MAKAILORIK ONENA PREZIORIK ONENEAN
25 urte zuekin.
​
​
CALIDAD AL MEJOR PRECIO
Desde 1995.
ESKUZ LANDUTAKO KETUAK
Eskuz landutako produktu ketuak jasangarritasunaren printzipioak errespetatuz.
​
AHUMADOS ARTESANOS
Ahumados artesanos elaboradis integramente a mano respetando los principios de sostenibilidad.
GURE MARKEK ABALATZEN GAITUZTE
Gastronorte Alimentación urte askotako esperientzia duen konpainia da, bi belaunalditan arrainetan oinarritutako produktuak ekoizteari eskainitakoa.
​
NUESTRAS MARCAS NOS AVALAN
Gastronorte alimentación es una empresa con muchos años de experiencia que lleva dos generaciones dedicada a la elaboración de productos a base de pescado.
GOZOGINTZA GAZIA
Gozogintza gazia arrain eta itsaskiekin.
​
​
PASTELERÍA SALADA
Pastelería salada con pescado y marisco.
ANTXOA XERRAK
Gilden pintxoak egiten ditugun Bizkaiko piper-ekoizleak.
​
​
EL MEJOR PINTXO DEL MUNDO
Productores de Piparras Bizkainas que elaboramos pintxos de Gildas.
BESTE ERAKUSLE BATZUK
BERMEO TUNA WORLD CAPITAL Egin dezagun iraunkor Bermeoko erara
BTWC atunaren inguruko kudeaketa jasangarria kudeatzen duen elkarte publiko pribatua, baliabide naturala den heinean, ezagutza zientifikotik eta praktika onen lidergotik abiatuta. Asociación público-privada que promueve la gestión sostenible en torno al atún como recurso natural, desde el conocimiento científico y el liderazgo de las buenas prácticas
URREMENDI Edertasuna egunerokotasunean
Turismo Urdaibai. Edertasun aparta duen espazioa, non harmonian bizi diren elkarrekin natura, ondarea eta kultura, bertako herriak eta bizilagunak. Un espacio extraordinariamente bello donde conviven en armonía naturaleza, patrimonio y cultura, sus pueblos y su gente.