top of page
BiziBermeo_Logue2.jpg
Menu Botoie.png
AA2024_web_zabala.jpg
  • Facebook
  • YouTube

XXX. ARRAIN AZOKA maiatzak 17, 18 eta 19

Ondarea, artisautza eta artea dira bertako gastronomiaren ezaugarri nagusiak. Elikagaiek gure historiako garai desberdinak islatzen dituzte, izan ginena eta garena erakusten dute, eta horren adibide dira gure industria eta bizimodua. Arrantzaleak, saregileak, kontserbak eta elkarte gastronomikoak.
Dastatzen duguna baino gehiago delako, 


 

  • Facebook
  • YouTube
kartela_AA2024web_orrixe_txiki.jpg

OSPATU DEZAGUN GASTRONOMIA

kartela_AA2024web_orrixe_txiki.jpg

XXVII. HEGALUZE SARIA

"BEGO GANGOITI CANGA" Hegaluze saria 2024

Bego.jpg

Honakoak izan dira saritua erabakitzeko kontuan hartutako ezaugarriak:

- Bego da Arrain Azokaren sortzailea; bere master amaierako proiektua izan zen.

- 1994an egin zen lehenengo Arrain Azoka, eta azoka txiki bat modura jaio bazen ere,

azoka handi eta ospetsuan bihurtu du, erreferentziazko azokan bihurtuta.

- Iniziatiba, sormena eta lan egiteko gogoa ez dira falta izan urte hauetan guztietan;

Begok mimo handiz antolatu du urtez-urte Arrain Azoka.

Zoridxonak Bego eta eskerrik asko!

AURREKO EDIZIOAK

BERMEO TUNA WORLD CAPITAL

Mundu-mailako etorkizuneko erronka baten aurrean gaude, gure gizartearentzat giltzarria den sektorearen inguruan jardunbide egokiak eta iraunkorrak sustatzen dituena.

Egin dezagun iraunkor Bermeoko erara

Let´s make it sustainable

Bermeo Tuna World Capitalek hegalaburraren kudeaketa iraunkorra sustatzen du maila globalean, ezagutza zientifikotik eta jardunbide egokien lidergotik abiatuta baliabide natural gisa.

Informazio gehiago

BABESLEAK

bottom of page