1.jpg
Etxean bertan gozatzen jarraitzen dogu
gure herriko eskaintzarekin. 
  • Facebook
  • Instagram

1. Akelarre

    Aurrekoetxea, 2

EGUNARO

ZERBITZUAK

Gosariak, bazkariak eta eguneko menuak.

Afariak, ostiral eta larunbatetan.

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA: 

igandetik ostegunera 09:00-17:00

ostiral eta larunbatak 09:00-17:00/19:00-20:45 

                                                   

ESKATZEKO944 713 234/675064176

Gosariak, entsalada bereziak, plater konbinatuak, eguneko menua, errazioak...prestatzen ditugu. Eguneko menuak "facebook"en daude eguneratuta.

2. Ikai hanburgesak

    Nardiz tar Benanzio, 5

Ikai hanburgesak.jpg

EGUNARO

Ostegunetan itxita

ZERBITZUAK

Bazkari eta afariak 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

astegunetan 18:00-20:45 

larunbata-igandeak 13:00-16:00/18:00-20:45                                       

                                                            

ESKATZEKO688 735 469

Hanburgesak, ogitartekoak, hot dog, plater konbinatuak, entsaladak eta sandwich-ak

  • Facebook
  • Instagram

3. Ipar Amets

    Zubiaur tar Kepa, 44

Barrajpg.jpg

OSTEGUNETIK IGANDERA

Astelehenak, astearteak eta azteazkenak itxita

ZERBITZUAK

Bazkari eta afariak 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

ostegunak-ostiralak  19:00-20:45

larunbata-igandeak 13:00-16:00/19:00-20:45                                           

 

ESKATZEKO944 654 925

Afari gozo, fresko eta kalitatekoa: ogitartekoak, sandwich, plater konbinatuak eta gure espezialitatea: arraultza hautsiak

  • Facebook

4. Pizza Italiana - Euskadi Döner kebab

    Zubiaur tar kepa, 9

durum-kebab.jpg

EGUNARO

ZERBITZUAK

Bazkari eta afariak 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

egunaro: 12:00-20:45

 

ESKATZEKO:  946 477 895

Kebab , okelak, pizzak, laing eta errazioak eskaintzen ditugu. 

5. Pizza Napolis

    Prantzisko deuna , 10

Pizza napolis.jpg

EGUNARO

Astelehenetan itxita

ZERBITZUAK

Afariak 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

17:00-20:45

ESKATZEKO 946 186 385

 

Mota guztietako pizzak, egur- labean eginak. Pizza zeure gustora egiteko aukera. 

6. Porto Pizza

 Askatasun bidea, 11

EGUNARO

Ostegunetan itxita

ZERBITZUAK

Afariak

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

18:00-20:50

ESKATZEKO946 460 074 

ESKAINTZA BEREZIA: 18:00-19:00 pizza familiar guztiak 9,95€tan 

 Era guztietako pizza eta errazioak. Pizza familiar guztiak 9,95€tan 18:00tatik 19:00etara

  • Facebook
  • Instagram

7. Restaurante Chino

    Santamañe, 4

EGUNARO

Asteartetan itxita

ZERBITZUAK

Bazkariak, eguneko menuak eta afariak .

 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

astegunetan  13:00- 16:00 / 19:00-20:45

asteburuetan 13:00-17:00 / 19:00- 20:45

ESKATZEKO946 028 392/946 028 378

ESKAINTZA BEREZIA: bi, hiru edo lau lagunentzako menu bereziak

 Etxean gastronomia txinatarraz gozatzeko aukera: entsaladak, arrozak, itsaskiak ...

  • Facebook
  • Instagram

8. T-Kimua

    Erremedio, 17

Danatariko teak, kafeak, gosari bereziak, smoothie-ak, pastelak... dastatzeko aukera.

EGUNARO

Asteazken, larunbat eta igande arratsaldeetan itxita

ZERBITZUAK

Gosariak eta azkariak.

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA

09:00-14:00

17:00-20:00

 

ESKATZEKO:  688 887 091

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp

9. Toki Alai

    Aurrekoetxea , 14

Etxean egindako janariak, eguneko menuak, oilasko errea, arrainak eta entsaladak prestatzen ditugu. Eguneko menuak "facebook"en daude eguneratuta. 

EGUNARO

ZERBITZUAK

Bazkariak, eguneko menuak...

 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

11:00-15:00

 

ESKATZEKO946 880 687

  • Facebook
  • Instagram

10. Zokoa

    Askatasun bidea, 42

Zokoa argazkia.JPG

EGUNARO

ZERBITZUAK

Gosariak, bazkariak eta afariak 

ESKAERAK EGITEKO ORDUTEGIA:

08:00- 11:00 gosariak 

13:00-16:00

19:00-20:45

ESKATZEKO946 028 395

ESKAINTZA BEREZIA: gosaria eramaten dizugu, kafesnea eta pintxoa 3 € 

Era guztietako ogitartekoak. entsaladak, pizzak, hanburgesak, plater konbinatuak, sandwich-ak eta errazioak eskaintzen ditugu. 

  • Facebook
  • Instagram

Turismo Bulegoa

Lamera Ibilbidea Z/G 

48370 Bermeo, Bizkaia

turismoa@bermeo.eus

94 617 91 54

Website developed by arriguri

Photography by Izaro Abaroa